Arex Nieuws

Inhoud


Arex 400      Arex 400 4-gastester1-2017

Onze nieuwe emissietester Arex 400 is nu beschikbaar als opvolger van onze bekende Arex 40-D. De voor u bekende, betrouwbare kwaliteit in een nieuwe, moderne vormgeving.

Terug naar inhoud

S1000      S10009-2015

Sice is met name bekend door haar ruime assortiment professionele banden(de)montagemachines naast de balanceer- en uitlijnapparatuur, en daar is nu het model S 1000 Evoluzione aan toegevoegd.

Terug naar inhoud

     TPMS12-2014

Sinds november 2014 is elke nieuwe auto voorzien van een TPMS systeem om de bandenspanning te bewaken. Steeds meer fabrikanten kiezen voor het directe systeem, waarbij het ventiel voorzien is van een sensor. Om te voorkomen dat deze sensor beschadigt bij het (de)monteren, hebben we een instructieblad samengesteld dat u pdf hier kunt downloaden.

Terug naar inhoud

S45 TL TOP      S100 PL8-2014

Nieuw in het segment automatische banden(de)montagemachines is het model S100PL met centrale opspanning op het naafgat en twee pneumatisch gestuurde hielafdrukschijven. De automatische bandelepel (leverless) maakt het gebruik van de klassieke bandelichter overbodig.

Terug naar inhoud

Arex P20+     Arex remontluchters3-2014

Geheel nieuw in het programma is de lijn remontluchters, alle geschikt voor ABS systemen en voorzien van een afzuigpomp met opvangfles om de (vervuilde) remvloeistof eerst uit het rempotje te zuigen. Traploos instelbare vuldruk en leverbaar in een draagbare uitvoering voor 5 liter verpakkingen, een verrijdbare uitvoering voor 10 of 20 liter verpakkingen of voor een vat van 60 liter. Voor de meest gangbare Europese auto's wordt een adapter meegeleverd en er is een uitgebreide keuze aan merkgebonden adapters of een universele adapterset.

Terug naar inhoud

S45 TL TOP      S45 TL TOP1-2014

Gebaseerd op de klassieke spantafel lijn banden(de)montagemachines met een opzij zwenkende bovenbouw is dit model met aangebouwde hulparm in een luxe versie nu verkrijgbaar met een automatische bandelepel en geschikt voor wielen tot 27" diameter. Standaard voorzien van een opbergkast voor kleindelen en een ingebouwde oppompklok met voetbediening.

Terug naar inhoud

     Remmentestbank 2014

Met het vervangen van de remvertragingsmeter door een remtestbank is er een grote interesse in de platenbank ontstaan. Niet alleen vanwege de vele voordelen, maar vooral vanwege het gemak van de remtest en de lage investering.
Vanzelfsprekend kiest u dan voor de kwaliteit van de Arex platenremtestbank, omdat deze al meer dan 25 jaar wordt gebruikt door vele tevreden APK stations.
Een overzicht van de veranderingen staat op APK nieuws

Terug naar inhoud

HL1080      Koplamptester

Voor het testen van koplampen van: auto's, bromfietsen, motorfietsen en zware voertuigen in het algemeen.
Eenvoudig te verplaatsen, in hoogte instelbaar, reflectie paneel instelbaar en analoge luxmeter.

Terug naar inhoud